Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

Suntem încântați să vă informăm că, în perioada iulie - octombrie 2024, compania Romstal organizează un internship de orientare în carieră. Ne dorim să construim o experiență completă de învațare, atât prin aprofundarea cunoștințelor teoretice, cât și prin dobândirea unor abilități esențiale unui viitor lider.

Ești student sau proaspăt absolvent și ești pasionat de sustenabilitate? Aplică la programul nostru de internship "Școala de vară" până pe 30 aprilie. Vei avea oportunitatea să înveți de la cei mai buni specialiști și vei dobândi cunoștințe teoretice și practice în domeniul siderurgic. Află mai multe aici: 

Compania HaynesPro angajeaz[ tineri sau proaspeți absolvenți de Autovehicule Rutiere / Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației sau Inginerie Electrică, care doresc să se dezvolte și să se perfecționeze.

Rompetrol a dat startul recrutării pentru ediția 23 a programului de Internship Together We Grow – Rompetrol Traineeship Program.

O companie de top se dezvoltă cu o echipă puternică de IT.

Te așteptăm miercuri, 7 decembrie 2022, alături de reprezentații companiei Arabesque, cea mai mare companie de distribuție a materialelor de construcții din România, să îți arătăm cât de importantă este o echipă de IT și în acest domeniu și cum poți face parte din ea!

Construim împreună cariera ta de succes!