Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică organizează concurs pentru acordarea unei gradații de merit la nivelul facultății conform următoarelor

Studenţii anilor precedenţi IE-EM-EPAE se pot prezenta la examenele restante de la disciplinele: Modelarea Circuitelor Electrice, Prelucrarea Semnalelor şi Simularea Circuitelor în ziua de 12 iulie 2021 - ora 16. Examenele se susţin pe platforma Microsoft Teams. Studenţii restanţieri vor solicita pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu cel puţin 5 zile lucrătoare înainte de data de derulare a examenului, înscrierea în grupul Microsoft Teams în care are loc examinarea.

Restanta pentru materia ALGAD an 1 CTI+IEC va avea loc în data de 3 iunie ora 12

Studentii anilor precedenti CTI+IEC se pot prezenta la examenul de restanță în oricare dintre zilele pragramate cu cele 4 grupe actuale. Se recomandă anterior contactarea cadrului didactic pentru adaugarea la grupa cu care se dorește susținerea examenului online.

Restanța la disciplina Electronică și Informatică Industrială, se va ține joi, 21 ianuarie, ora 17, grupa ACIEE-EA-4-SA

Restanța la disciplina Circuite Electronice Fundamentale, se va ține luni, 1 februarie, ora 10, grupa ACIEE-IETC-2-CEF