Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

Perioada: 29 iulie – 4 august 2024

Bootcamp STS oferă tinerilor oportunitatea de aprofundare a cunoștințelor și de dezvoltare a abilităților tehnice prin activități interactice, atelierea practice și prezentări ale echipamentelor și tehnicilor de comunicații și tehnologia informației. Prezintă ingineri hardware și de comunicații, programatori, administratori de sistem și de baze de date, specialiști în centre de date și platforme de vizualizare, experți în securitate cibernetică, specialiști în rețele, telefonie IP, videoconferințe și management organizațional.

Ministerul Familiei Tineretului și Egalității de Șanse (MFTES) organizează, prin Casele de Cultură ale Studenților și Complexul Cultural Sportiv Studențesc „Tei”, pe perioada vacanței de vară, tabere studențești care se desfășoară la munte, la mare si in Delta Dunării.

Studenții care beneficiază de burse începând cu semestrul II, vor trimite documentele pentru virarea bursei (scan extras de cont, scan C.I. și scan carnet de student vizat pe anul în curs) pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. În subiectul e-mailului se va menționa acte bursă + numele și prenumele iar la conținut facultatea la care este student, anul și programul de studii.

Au fost afișate listele cu studentii care beneficiaza de bursă in Semestrul 2, anul universitar 2023-2024. Acestea pot fi consultate pe pagina de Burse 2023-2024.

În cadrul şedinţei din 20 martie 2024, Consiliul Facultăţii ACIEE a aprobat propunerea de organizare a  unei sesiuni suplimentare de restanțe pentru toți studenții facultății, în perioada 08 – 19 aprilie 2024 (săptămânile 7 și 8 din semestrul II al anului universitar 2023-2024). Participarea studenților la această sesiune se va face cu acordul cadrului didactic, programarea examenelor stabilindu-se de comun acord.