Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

După ce o lungă perioadă concursul de creativitate în IT „Severin Bumbaru” a fost organizat doar de către Colegiul Naţional Alexandru Ioan Cuza din Galaţi, începând cu ediţia din anul 2021 Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, prin Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică, redevine co-organizator al acestui eveniment. Astfel, cele două instituţii au semnat un parteneriat pentru organizarea acestui concurs, urmând ca în cadrul concursului să existe atât secţiuni dedicate studenţilor, cât şi secţiuni dedicate elevilor.

Ești student la Informatică? Ți-ar plăcea să inspiri copiii și adolescenții în alegerea unei cariere în domeniul IT?

Care sunt așteptările unei companii IT de la tinerii absolvenți?

Cum te poți integra ușor într-un mediu de dezvoltare software?

NAPA România vine din nou în facultatea ta pentru ca timp de 14 săptămâni să transformăm împreună o idee de aplicație într-un produs software care să corespundă cerințelor din industria IT.

Vineri, 15 ianuarie 2021, a avut loc şedinţa online de deschidere oficială a proiectului “Digitalisation of water industry by innovative graduate water education / DIGIWATER”. Proiectul este finanţat în cadrul programului Erasmus+ al Uniunii Europene, fiind încadrat în acţiunea: KA2: Cooperation for innovation and the exchange of good practices - Knowledge Alliances.

Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică (ACIEE) a demarat un concurs inedit, menit să îi aducă împreună pe studenți și profesori și să îi introducă în atmosfera magică a Crăciunului.

Astfel, singuri sau în echipă, studentii au avut ca sarcină să propună un mod original de a face urări, în Pandemie, colegilor și cadrelor didactice.

Provocarea a fost ca tinerii pasionați de tehnologie să realizeze felicitări sau filmulețe video de maximum 1 minut fiecare.