Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

Rompetrol a dat startul recrutării pentru ediția 23 a programului de Internship Together We Grow – Rompetrol Traineeship Program.

Hei, Comunitate Rompetrol,

Suntem încântați să vă anunțăm că ne continuăm tradiția și am dat startul recrutării pentru ediția 23 a programului nostru de Internship, lansat anul acesta sub o nouă identitate – Together We Grow – Rompetrol Traineeship Program.

Începând cu 2001, Programul de Internship a fost conceput ca fiind un răspuns la nevoile din business, privind identificarea și dezvoltarea tinerilor cu potențial, care să devină mai târziu colegii noștri și să susțină, în viitor, schimbul dintre generații, asigurând continuitatea activității la cel mai înalt nivel.

Pe parcursul celor două luni, august și septembrie, studenții selectați vor participa la programul nostru Together We Grow – Rompetrol Traineeship Program unde, pe lângă experiența practică din teren, adaptată specializării, vor avea ocazia să participe la workshop-uri dedicate dezvoltării lor personale.

Va fi o adevărată provocare și vor avea alături mentorii potriviți care să-i ghideze și să-i inspire. 

Dacă sunteți studenți care au profilul potrivit, vă încurajăm să aplicați aici:

 🚀 Năvodari/Constanța

 🚀 Ploiești

Suntem mândri să fim parte a acestui program complex din cadrul organizației noastre, alături de mentorii noștri, echipa de management și toți colegii care contribuie la succesul programului.

Vom continua să vă informăm cu privire la derularea Ediției 2023 și sperăm că vom reuși să vă transmitem Energia și Emoțiile Programului.

Împreună Creștem Oameni
Alăturați-vă comunității