Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

Ești student la Informatică? Ți-ar plăcea să inspiri copiii și adolescenții în alegerea unei cariere în domeniul IT?

Te ajutăm să-ți dezvolți abilitățile și să construim împreună viitorul copiilor la Code School Galați.

Ne dorim o persoană sociabilă, dornică de perfecționare care cunoaște limbaje de programare și e gata să transmită cunoștințe către copii și tineri.

Ca student e greu să-ți împarți timpul eficient, însă îți oferim un program flexibil, un mediu de lucru modern și o echipă tânără gata de noi provocări.

Experiența nu este cel mai important criteriu însă este important să ai dorința de a învăța și devotament, astfel îți oferim o rampă de lansare în viitoarea carieră.

Code School Clubs Galați are rolul de a inspira, descoperi și dezvolta pasiunea pentru IT, robotică și alte domenii conexe care îi fascinează pe copii și adolescenți cu vârsta între 6 și 18 ani.

Copiii își vor transforma timpul petrecut pe computer într-o activitate educativă, utilă și creativă pentru viitor. Cursanții își cresc încrederea în rezolvarea problemelor, învață un limbaj nou și își dezvoltă creativitatea.

Trimite CV-ul la adresa:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și completează chestionarul din link-ul de mai jos:

https://forms.gle/VSJGVENSSmxWPhbF6

 

Alătură-te unei echipe dedicate!

Așteptăm să ne cunoaștem!