Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

Al şaptelea Simpozion International de Comunicări Ştiinţifice al Studenţilor, ISSS-2016, care va avea loc la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, în perioada 16-20 Mai 2016, oferă studenţilor de la facultăţi de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică din ţară sau din străinătate oportunitatea de a-şi prezenta public realizările ştiinţifice şi de a lua cunoştinţă în mod direct despre preocupările şi realizările altor colegi.

Comunicările trebuie redactate folosind Microsoft Word, în limba Română sau Engleză, conform cu template-ul IEEE (ISSS_template.doc).

Studenţii din cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică se pot înscrie la directorii de departamente, iar participantii din Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi sau alte centre universitare sunt rugaţi să trimită lucrările prin e-mail, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 15 Mai 2016.

Mai multe detalii despre simpozion vor fi în curând disponibile pe pagina web dedicată evenimentului: http://www.aciee.ugal.ro/ISSS/2016/