Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

Anunțuri

Noi
23

Ghidul studentului

Este disponibil Ghidul studentului ce  contine informatii care pot raspunde rapid intrebarilor studentilor.

Noi
23

Taxe studenți

Dragi studenti,

Având în vedere situația cauzată de pandemia de coronavirus și pentru evitarea contactelor directe, taxele de studii pentru studenți se vor achita prin virament în contul IBAN:

Noi
18

În atenția studenților bursieri

Studenţii bursieri vor transmite la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe 23.11.2020,  următoarele documente în formă scanată:

Noi
10

Afișare liste cu burse sociale 2020

Astăzi, 10.11.2020, ora 16:30, au fost afișare pe pagina de Burse listele cu studenţii care beneficiază de bursă socială.

Noi
09

Liste finale burse

Listele finale cu studenții care beneficiază de burse de merit și performanță, precum și listele cu bursierii străini,  în urma soluționării contestațiilor pot fi accesate în secțiunea Burse.

Noi
06

Logiscool Galati - recrutează instructori de programare

Școala Internațională de Programare și Robotică - Logiscool Galati - recrutează instructori de programare (cu program part-time) pentru copii și adolescenți!

 1. În perioada 25.09.2020 – 01.10.2020, se va desfăşura procedura obligatorie de înscriere în anul universitar 2020-2021.
 2. Documentele necesare pentru înscriere pot fi descărcate din partea de jos a paginii curente.
 3. Studenții trebuie să consulte pagina web a facultății pentru a identifica domeniul/programul de studii, grupa și subgrupa din care fac parte și forma de finanțare, date necesare pentru următorii pași ai procedurii de înscriere în anul universitar 2020-2021.
 4. Studenții completează, semnează și transmit Fișa de înscriere și Actul adițional pentru anul universitar 2020/2021, descărcate de pe pagina web a facultății.
 5. Documentele sus menționate pot fi transmise prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau depuse fizic la secretariatul facultății.

RECOMANDĂM STUDENȚILOR, DIN MOTIVE DE SĂNĂTATE, SĂ SE ÎNSCRIE ONLINE. DOCUMENTELE SE TRIMIT ÎN FORMAT PDF.  ȘI SEMNATE, LA ADRESA Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 1. După completarea Fișei de înscriere și a Actului adițional pentru anul universitar 2020/2021, studenții cu taxă achită tranşa I (50% din taxa de școlarizare pentru anul universitar 2020/2021). Taxa se achită până la data de 15.10.2020, la sediile indicate mai jos sau on-line, după cum urmează:

A) cu cardul la sediul facultăţii noastre;

B) cash la sediul Universităţii din str. Domnească nr. 47 (corpul U), sala U13 (parter) sau în corpul D din str. Domnească nr. 111 (vis a vis de Catedrală);

Pentru plata taxelor, studenţii trebuie să se prezinte la casierie cu următoarele documente:

 • carte de identitate sau paşaport;
 • un exemplar al actului adițional înregistrat la secretariat/adeverință de student.

C) prin transfer bancar folosind următoarele coordonate:

Cont IBAN RO75TREZ30620F330500XXXX deschis la Trezoreria Galați;
Cod fiscal 3127522;
Beneficiar Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați;
La explicația plății se vor menționa: numele și prenumele studentului, CNP, facultatea, specializarea, forma de învățământ (zi, ID sau FR)taxă de școlarizare.

Notă: Studenții din anii II, III, IV își păstrează calitatea de student NUMAI dacă au parcurs integral procedura obligatorie de înscriere: au completat Fișa de înscriere și Actul adițional pentru anul universitar 2020-2021 și au achitat prima tranșă din taxa de școlarizare.

 

Program Înscrieri la sediul facultății:

25.09.2020 – 01.10.2020       orele  9.0015.30,  sala Y 105, Y 106.

 

Documente:

Cerere inscriere 2020-2021

Act aditional licenta 2020

Act aditional masterat 2020

Act aditional licenta an complementar 2020

Act aditional masterat an complementar 2020

Grupe:

Grupe studenți 2020-2021 

 

Avizier electronic

Noi
06

Evaluarea studenților la sfârșitul anului universitar 2019 - 2020

Listele cu evaluarea studenților de la sfârșitul anului universitar 2019-2020:

Oct
19

Informații secretariat

Dragi studenti,
Vă anunțăm că în perioada 19.10.2020 - 23.10.2020 secretariatul facultății va fi deschis după programul 10.00-12.00. Reamintim că în această perioadă de pandemie este preferabil modul de lucru online, adresa de contact fiind: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Oct
15

Informații secretariat

Dragi studenți,
Vă anunțăm că secretariatul facultății se va redeschide luni, 19.10.2020.
Reamintim că în această perioadă de pandemie este preferabil modul de lucru online, adresa de contact fiind: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Oct
09

Suspendare activitate secretariat

Stimați studenți,

Vă anunțăm că o perioadă secretariatul facultății este închis. De asemenea se suspendă eliberarea carnetelor de student

Vom reveni în curând cu informații

Oct
06

Eliberare carnete de student

În atenția studenților din anul I, licență și master

Studenții din anul I ai Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, care au completat contractul de studii, sunt invitați să se prezinte în sala Y 105, pentru eliberarea carnetelor de student, după următorul program:

 • Anul I Calculatoare și anul I master TIA: joi 8 octombrie, orele 12.00-16.00
 • Anul I AIA, anul I EA, anul I master SICA și anul I master SEA : vineri 9 octombrie, orele 9.00-13.00
 • Anul I IE, anul I IEC și anul I master UEESR: luni 12 octombrie, orele 12.00-16.00
Oct
01

Anunț acces în sistemul student.ugal.ro

Dragi studenți din anul I,
Pentru a veni în ajutorul vostru, avem în sfarșit posibilitatea să vă furnizăm datele de acces în sistemul student.ugal.ro. Astfel, dacă v-ați înregistrat în acest sistem și nu ați primit datele de contact, vă rugăm să ne trimiteți un email cu numele vostru la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau un SMS la 0741050496 de pe emailul/telefonul de pe care s-a făcut înregistrarea. În măsura în care întampinați alte probleme legate de contul din acest sistem, vă rugăm să vă adresați la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Direcției IT a Universității, cea care gestionează acest sistem.

Sep
27

Deschiderea noului an academic 2020-2021

Dragi studenți de anul 1,

Din motive de securitate sanitară, toate întâlnirile cu studenții facultății vor avea loc online!

Luni 28 septembrie vă invităm să participați la deschiderea noului an academic 2020-2021!

Întâlnirile se vor desfășura folosind platforma Microsoft Teams, conform programului:

Evenimente

Noi
23

Conferința finală on-line a proiectului european DIGI@TER

Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, prin Departamentul de Calculatoare și Tehnologia Informației anunță desfășurarea on-line a Conferinței Finale a proiectului  Erasmus+ KA2 DIGI@TER  în data de 26 noiembrie 2020, începând cu ora 10.

Noi
17

Microalgele: soluții inovative, un proiect unic la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați implementat de o echipă de tineri cercetători

Și algele sunt stresate, în ziua de astăzi, dar procesul este unul controlat și din el rezultă o mulțime de efecte pozitive care pot sta la baza unor tehnologii viitoare, capabile să schimbe lumea. Se întâmplă la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, unde conferențiar dr. ing. George Ifrim de la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică (A.C.I.E.E.) cercetează, alături de alți șapte tineri pasionați, felul în care reacționează microalgele la stres.

Noi
09

„Innovative high efficiency power system for machines and devices, increasing the level of work safety in underground mining excavations” (HEET II)

În sectorul european de extracție a cărbunelui, cel mai important program de finanțare pentru dezvoltarea tehnologiei este Fondul de cercetare pentru cărbune și oțel (Research Fund for Coal and Steel - RFCS). Acest program de finanțare se referă și la aspecte legate de inovația în digitalizarea exploatării cărbunelui și a oțelului.

Noi
06

Challenge: Mosta - JopAI Hackathon

Dragi studenți,

Vă invităm să participați la următorul hackathon care va avea loc în perioada 12-13 noiembrie 2020.

Noi
05

Susținere publică teză de doctorat

În cadrul Facultății ACIEE va avea loc susținerea publică a tezei de doctorat Contribuții privind reprezentarea cunoștințelor contextuale în procesarea limbajului natural, a colegului nostru Cristian Niculita, conducător științific prof. dr. ing. Luminita Dumitriu.

Sustinerea este programata pentru vineri, 6 noiembrie 2020 ora 10.

Referință anunț UGAL