Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

Au fost afișate listele provizorii cu studenții care beneficiază de bursă de merit și de bursă de performanța în Semestrul 2, anul universitar 2022-2023.

Acestea pot fi consultate pe pagina de Burse 2022-2023.

Listele intermediare cu beneficiarii burselor sociale vor fi afișate după eliberarea adeverințelor ANAF și transmiterea acestora către universitate

 

Anunț important pentru studenții bursieri în semestrul II al anului universitar 2022-2023

Conform art. 61 din Metodologia de acordare a burselor şi a altor forme de sprijin material pentru studenţii și studenții doctoranzi din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, învăţământ cu frecvenţă,  studenții bursieri în semestrul I al anului universitar 2022-2023 au obligația de a depune actele necesare pentru virarea burselor până la data de 15 mai 2023.

Studenții bursieri care nu depun actele necesare pentru virarea pe card a burselor, vor pierde dreptul de a mai ridica bursa respectivă.

Pentru virarea pe card a bursei, studenții  trebuie să trimită pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., următoarele documente scanate:

  • extrasul de cont emis de banca unde are cardul studentul bursier. Contul trebuie deschis in RON la una din următoarele bănci: BCR, BRD, Banca Transilvania, Unicredit Bank, Raiffeisen Bank, Garanti Bank, CEC Bank, ING, First Bank,OTP Bank;
  • copia cărții de identitate;
  • copia carnetului de student, vizat pentru anul universitar în curs, care să cuprindă și informațiile scrise pe coperta interioară (nume, prenume, facultatea, specializarea, CNP)

NU trebuie să transmită documentele pentru virarea bursei studenții care au fost bursieri şi în semestrul I al anului universitar 2022-2023 şi nu şi-au schimbat contul.