Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

Ești #student@FACIEE? Te provocăm și anul acesta ca printre cursuri, laboratoare, seminarii și proiecte, teme și deadline-uri să ne demonstrezi că poți fi creativ, original și cât mai inventiv!

 

Singur sau în echipă, dacă ai o idee despre un mod original de a ura Sărbători fericite colegilor tăi și/sau profesorilor, te invităm să te înscrii la concurs. Va trebui să realizezi o felicitare SAU un video de maxim 1 minut în care ești liber să prezinți și să promovezi povestea creației tale. Comunitatea va hotărî dacă îi place sau nu ideea ta!

 

Numărul de aprecieri primite va decide dacă proiectul tău va face parte dintre cele câștigătoare!

Știi să utilizezi un editor video sau de imagini, un program de modelare, să folosești o imprimantă 3D, să programezi un robot sau să folosești un limbaj de programare sau pur și simplu ești un bun manager de echipă? Atunci așteptăm cu interes să ne prezinți ideea ta!

 

Regulament:

  • Se poate participa individual sau în echipe de maxim 3 studenți.
  • Proiectul va consta în realizarea unei felicitări SAU a unui video de minim 30 secunde - maxim 1 minut în care se va prezenta și promova proiectul sau povestea realizării acestuia.
  • Se va desfășura pe pagina de Facebook a facultății
  • Proiectele sunt promovate de fiecare participant în perioada de promovare. Vor fi numărate doar aprecierile (Like, Inimioara, Grija, Amuzament sau Uimire) primite pe pagina de Facebook a concursului!

 

Perioada de înscriere: 17.11.2022 - 05.12.2022, pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Perioada de dezvoltare a proiectului: 17.11.2022 - 05.12.2022.

- Proiectele se vor trimite pe Microsoft Teams până la data de 05.12.2022 și vor fi încărcate pe Facebook-ul facultății în ordinea trimiterii, în data de 06.12.2022.

- Perioada în care proiectele pot fi promovate și contorizează aprecierile: 06.12.2022 -14.12.2022 ora 12.00.

Selecția proiectelor câștigătoare, în funcție de numărul de aprecieri primite se va realiza MIERCURI 14.12.2022 ora 12.30. Sponsorii decid cărei echipe doresc să-i ofere premiul.

- Felicitarea cu cel mai mare impact va fi COVER pe pagina de Facebook a facultății #ACIEE pe perioada sărbătorilor de iarnă 2022.

 

Pentru a vă înscrie trimiteți pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

  • În caz că sunteți singur numele dumneavoastră, specializarea, anul
  • În cazul unei echipe numele echipei și a participanților acesteia (specializarea și anul)