Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

Conform art. 61 din Metodologia de acordare a burselor şi a altor forme de sprijin material pentru studenţii și studenții doctoranzi din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, învăţământ cu frecvenţă,  studenții bursieri în semestrul I al anului universitar 2022-2023 au obligația de a depune actele necesare pentru virarea burselor până la data de 15 noiembrie 2022.

Studenții bursieri care nu depun actele necesare pentru virarea pe card a burselor, vor pierde dreptul de a mai ridica bursa respectivă începând cu data de 15 decembrie 2022.

Pentru virarea pe card a bursei, studenții  trebuie să trimită pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., următoarele documente scanate:

  • extrasul de cont emis de banca unde are cardul studentul bursier. Contul trebuie deschis in RON la una din următoarele bănci: BCR, BRD, Banca Transilvania, Unicredit Bank, Raiffeisen Bank, Garanti Bank, CEC Bank, ING, First Bank, OTP Bank;
  • copia cărții de identitate;
  • copia carnetului de student, vizat pentru anul universitar în curs, care să cuprindă și informațiile scrise pe coperta interioară (nume, prenume, facultatea, specializarea, CNP)