Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

Studenții din anii terminali, licență sau master, care nu și-au finalizat studiile, pot opta pentru una din urmatoarele situații:

  1. Student care repetă anul universitar, cu plata taxei de școlarizare

Licență - Valoarea taxei  = 53 lei  X  nr. de credite restante din anul repetat
Master - Valoarea taxei  = 50 lei  X  nr. de credite restante din anul repetat

Studenţii care repetă anul trebuie să urmeze procedura de înscriere în anul universitar 2022-2023 și să plătească taxa de școlarizare. 

  1. Student înscris în an complementar

Conform  art. 32 din Regulamentul Activităţii Universitare a Studenţilor:

“Studentul din anul terminal care nu şi-a îndeplinit obligaţiile din planul de învăţământ şi are maximum 30 credite nepromovate în anul terminal va putea fi înmatriculat pentru parcurgerea anului complementar, la cerere.
Prin anul complementar (prelungirea duratei de şcolarizare) se oferă posibilitatea obţinerii creditelor nepromovate şi încheierii situaţiei şcolare, fără a fi declarat repetent.
Studentul înmatriculat în anul complementar va plăti taxă de şcolarizare proporţională cu numărul total de credite restante, nu va fi repartizat într-o formație de studiu și nu va fi raportat ca student fizic în statisticile pentru finanțare. Înmatricularea se face pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire cu încă un an.
Înmatricularea studenţilor în anul complementar se face cu recunoaşterea studiilor efectuate anterior.” 

Licență - Valoarea taxei  = 53 lei  X  nr. total de credite restante (din toți anii de studii)
Master - Valoarea taxei  = 50 lei  X  nr. total de credite restante (din toți anii de studii)

Menţionăm că studenţii înscrişi în anul complementar nu vor achita şi examenele restante din anii anteriori.

Studenţii din anul complementar trebuie să urmeze procedura de înscriere în anul universitar 2021-2022 și să plătească taxa de școlarizare.

 

Studenții care doresc să opteze pentru an complementar, vor depune cereri la secretariatul facultăţii sau pe mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 15 septembrie 2021.