Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

Anunțuri

Mar
05

Burse de performanță

În atenţia studenţilor

Conform Metodologiei de acordare a burselor pentru studenţii din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în anul universitar 20120-2021, bursa de performaţă se acordă la cererea studenților, începând cu anul al doilea de studii, în urma recunoașterii performanțelor.

Feb
26

Selecție studenți pentru mobilități Erasmus+

În perioada 8 - 21 martie au loc înscrierile în selecția studenților pentru mobilități Erasmus+ de studii (an univ. 2021-2022) și practică (vara 2021). 

Feb
22

Crystal System Galați își mărește echipa

Junior JAVA Developer, Junior ABAP, Business Intelligence Developer

Vrei să pășești în lumea Consultanței IT, să devii Programator JAVA, ABAP, Business Intelligence Developer sau Data Analyst?

Feb
11

Taxe de școlarizare 2020-2021

Termenele de achitare a taxei de școlarizare pentru anul universitar 2020-2021 sunt:

Feb
08

Colegii de la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică aduc un pios omagiu profesorului emerit dr. ing. Emil Ceangă

La împlinirea unui an de la trecerea la cele veșnice a distinsului profesor emerit dr. ing. Emil Ceangă, Colectivul Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică aduce celui care a fost una dintre personalitățile gălățene marcante legate nemijlocit de Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi, un pios omagiu. Astfel, Consiliul Facultății a decis ca una dintre sălile de curs să poarte numele profesorului, iar, începând cu acest an, Sesiunea Științifică Studențească organizată de facultate se va desfășura, de asemenea, sub auspiciile numelui său.

Avizier electronic

Ian
19

Restanțe EII și CEF

Restanța la disciplina Electronică și Informatică Industrială, se va ține joi, 21 ianuarie, ora 17, grupa ACIEE-EA-4-SA

Restanța la disciplina Circuite Electronice Fundamentale, se va ține luni, 1 februarie, ora 10, grupa ACIEE-IETC-2-CEF

Ian
19

Restanță la disciplina ICD

În sesiunea de iarna 2021 se va putea susține examenul de credite restante la disciplina ICD (Interfețe și Comunicații de Date - anul 3) în data de 29.01.2021 la ora 16:00. Codul Teams este bbaotk2.

Ian
13

Restanta la disciplina IIE

Restanta la disciplina Introducere în Inginerie electrică se va ține în data de 21 ianuarie 2021 ora 18.

Ian
13

Examene pentru credite BD

Examenele pentru credite la disciplinele cu Baze de Date (titular C. Tudorie) se vor desfasura astfel:

BD I (din anul 2): marti, 19 ianuarie 2021, ora 11

BD II (din anul 3 Calc): marti, 26 ianuarie 2021, ora 10.

(Detalii, pe edu.csed.ugal.ro, sectiunea Examene)

Ian
11

Restantă PIU

Restanța la materia PIU (anul 3), se va ține în data de 19.01.2021, ora 9:00.

Ian
06

Restanțe AIDM și IA

Restanțele la materiile AIDM (anul 4) și IA (anul 3 și anul 4), specializarea CTI, se vor ține în data de 20.01.2021, ora 9.00.

Noi
06

Evaluarea studenților la sfârșitul anului universitar 2019 - 2020

Listele cu evaluarea studenților de la sfârșitul anului universitar 2019-2020:

Oct
19

Informații secretariat

Dragi studenti,
Vă anunțăm că în perioada 19.10.2020 - 23.10.2020 secretariatul facultății va fi deschis după programul 10.00-12.00. Reamintim că în această perioadă de pandemie este preferabil modul de lucru online, adresa de contact fiind: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Evenimente

Feb
08

CTI Cloud – cloud computing pentru studenți

Sistemul „CTI Cloud” a devenit funcțional. Acum studenții de la Departamentul de Calculatoare și Tehnologia Informației pot beneficia de resursele disponibile în cloud, acestea fiind puse la dispoziția lor sub forma unei infrastrcuturi pentru fiecare student (IaaS – Infrastructure as a Service).

Ian
25

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi redevine co-organizator al Concursului de creativitate în IT „Severin Bumbaru”

După ce o lungă perioadă concursul de creativitate în IT „Severin Bumbaru” a fost organizat doar de către Colegiul Naţional Alexandru Ioan Cuza din Galaţi, începând cu ediţia din anul 2021 Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, prin Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică, redevine co-organizator al acestui eveniment. Astfel, cele două instituţii au semnat un parteneriat pentru organizarea acestui concurs, urmând ca în cadrul concursului să existe atât secţiuni dedicate studenţilor, cât şi secţiuni dedicate elevilor.

Ian
25

Code School Clubs Galați caută trainer

Ești student la Informatică? Ți-ar plăcea să inspiri copiii și adolescenții în alegerea unei cariere în domeniul IT?

Ian
19

Curs facultativ NAPA

Care sunt așteptările unei companii IT de la tinerii absolvenți?

Cum te poți integra ușor într-un mediu de dezvoltare software?

NAPA România vine din nou în facultatea ta pentru ca timp de 14 săptămâni să transformăm împreună o idee de aplicație într-un produs software care să corespundă cerințelor din industria IT.

Ian
18

DIGIWATER – Un nou proiect Erasmus+ la Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi

Vineri, 15 ianuarie 2021, a avut loc şedinţa online de deschidere oficială a proiectului “Digitalisation of water industry by innovative graduate water education / DIGIWATER”. Proiectul este finanţat în cadrul programului Erasmus+ al Uniunii Europene, fiind încadrat în acţiunea: KA2: Cooperation for innovation and the exchange of good practices - Knowledge Alliances.